Subscribe:

Ads 468x60px

Дитячі майданчики.

Види (дитячі майданчики).

Часто класифікація дитячих майданчиків може бути виконана на основі їх складу. Дитячі майданчики початковій категорії мають у своєму складі одну гойдалку і, найчастіше, турнік. Завдяки невисокій ціні, майданчики цій категорії знаходять застосування при будівництві приватних будинків, і можуть встановлюватися як на території двору, так і за його межами.

При прийнятній вартості, такі дитячі майданчики достатньо функціональні і надійні.Бажаючі мати більш функціональні дитячі майданчики змушені витрачати великі суми. На додаток до елементів, присутніх в дитячих майданчиках низького цінового діапазону, в більш дорогих дитячих майданчиках є такі важливі елементи, як каруселі, різні типи гірок та гойдалок. На додаток до цих елементів, сучасні дитячі майданчики оснащуються різними пружинними гойдалками, які подобаються дітям різного віку.Доповнення дитячого майданчика різними будиночками і Теремки не тільки дасть вам можливість отримати повноцінний ігровий комплекс, але і зажадає значних вкладень. Використовувані на дитячих майданчиках будиночки можуть являти собою як прості одноповерхові будови, які дозволяють сховатися від дощу, так і величезні терема, що дозволяють проводити повноцінні ігри. Дитячі будиночки, особливо виготовлені з натуральних матеріалів, мають зовсім не дитячі ціни, тому побудувати таку площадку можна тільки в тому випадку, якщо всі жителі навколишніх будинків внесуть свою лепту в її будівництво.

Матеріали для дитячих майданчиків.

Дитячі майданчики можуть розділятися не тільки по тому, які елементи її складають, але й тому, з яких матеріалів вони виготовляються. Дуже надійним матеріалом вважається метал. Але він не тільки не дозволяє забезпечити необхідних естетичних властивостей, але і коштує зовсім недешево, тому сьогодні, замість металу все частіше використовуються інші матеріали. Пластик, з якого виробляється велика кількість сучасних дитячих майданчиків, не має цих недоліків. Але, на відміну від металевих, майданчики, виготовлені з полімерів, мають меншу міцність.Також у виробництвісьогодні використовується і дерево але висока ціна обмежує ці дитячі майданчики

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100