Subscribe:

Ads 468x60px

Дитячі матраци

Деякі батьки вважають, що чим жорсткіше ложе їх чада, тим рівніше стане постава, а окремі доходять у своїх переконаннях навіть до того, що укладають дитину спати практично на голі дошки. Якщо у вашої дитини немає серйозних проблем з хребтом і здоров'ям, коли дійсно необхідно приймати особливі заходи, можете сміливо викидати дошки і відправлятися вибирати по-справжньому корисний дитячий матрац.

Зручні і правильно підібрані дитячі товари - це запорука здоров'я вашої дитини. І ви, як турботливий батько, звичайно, хочете вибрати для свого чада тільки найкраще і корисне. Але як розібратися серед всього розмаїття дитячих ортопедичних матраців?
При виборі дитячого ортопедичного матраца, орієнтуватися необхідно на три основні категорії: розмір матраца, його безпека і ортопедичний ефект.
Розмір. Дитячі матраци по своїй величині повинні відповідати віку дитини, тому необхідно стежити за вірністю розмірів. Габарити дитячого матраца повинні точно підходити за розміром його ліжечка. Якщо він менше, то обов'язково буде змінювати своє положення під вагою тіла, і тим самим заважати міцному сну. Якщо ж навпаки, величина матраца більше, ніж ліжко, то він буде сповзати, також створюючи дискомфорт
Безпека. Дитячий матрац повинен бути зроблений із спеціального матеріалу, який має властивість вентиляції і добре пропускає повітря. Так само, при виборі дитячого матраца необхідно звертати увагу на екологічну безпеку його складових. На матраці обов'язково повинен бути чохол з натуральних тканин, це позбавить дитину від алергії.
Ортопедичність. Те, що поверхня для сну, тим більше дитячого, повинна бути ортопедичної - є незаперечним фактом. Ортопедичний матрац здатний підтримувати хребет вашого малюка в максимально зручному й правильному положенні, роблячи тим самим сон дитини повноцінним і здоровим. Матрац повинен приймати форму тіла дитини, не тиснути на м'які тканини, забезпечувати правильний розвиток хребта.

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100