Subscribe:

Ads 468x60px

Ліжко двоярусне

Навіть у великих будинках переоцінити значення двохярусної ліжка важко, що ж говорити про невеликі квартири, де воно заощадить якраз в два рази більше площі, ніж при установці двох одноярусних.

Дитяча коляска Geoby GB01B

дитяча коляска geoby gb01b
Коляска трансформер Geoby GB01B має модерний дизайн. Оснащена легкою рамою з алюмінію, всього 9,5 кг. і також алюміній надає їй достатньої міцності. Має подовжену ручку,що перекидається, це дозволяє міняти хід коляски в протилежному напрямку без зусиль.
Колірна гамма моделі представлена наступними кольорами: HBQ (чорний) і F133 (темно-коричневий зі світло-сірим), а також є й інші кольори.

Дитячі табори.

Як вибрати дитячий табір.

Цей посібник допоможе вам у виборі літнього табору або будинку відпочинку для дитини.

Вибір літнього табору може здатися складним завданням. Існують величезний вибір літніх таборів, і незважаючи на схожі програми, кожен табір має свою специфіку і індивідуальність

Дитячі матраци

Деякі батьки вважають, що чим жорсткіше ложе їх чада, тим рівніше стане постава, а окремі доходять у своїх переконаннях навіть до того, що укладають дитину спати практично на голі дошки. Якщо у вашої дитини немає серйозних проблем з хребтом і здоров'ям, коли дійсно необхідно приймати особливі заходи, можете сміливо викидати дошки і відправлятися вибирати по-справжньому корисний дитячий матрац.

Rambler's Top100