Subscribe:

Ads 468x60px

Як вибрати дитячі ліжка?

Дитячі ліжка - це те місце, де малюки проводять більшу частину доби. Тому батьків так хвилює питання: «Як вибрати дитяче ліжечко?». До того, як Ви відвідаєте магазин дитячих меблів, де продаються дитячі ліжка, визначитеся, де саме буде стояти ліжко у Вашій квартирі, і розрахуйте розміри майбутньої покупки. Стандартними вважаються дитячі ліжка, довжина яких становить 120 см, а ширина - 60 см. Ліжечко з такими габаритами прослужить дитині до 3

років. Найзручніше розмістити ліжечко на протилежній від вікна стороні кімнати. Тоді малюка не буде турбувати яскраве сонце і сухе повітря від батарей опалення, розташованої біля вікна. Не забудьте і про себе: ліжечко повинно бути розташоване таким чином, щоб Вам було зручно підходити до малюка.
Дитячі ліжка - це найбезпечніше місце для малюка: зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена ліжечко. В якості матеріалу для дитячих меблів краще натуральне дерево, допускається використання деревних плит або пластику. У будь-якому випадку, всі компоненти, з яких виготовлені дитячі ліжечка, повинні бути нетоксичними. Обов'язково обговоріть з продавцем, як вибрати дитяче ліжко, і не забудьте попросити в нього гігієнічний сертифікат на його продукцію.
Дитячі ліжка повинні бути безпечними і по конструкції. Щоб голова малюка або його кінцівка не застрягла між прутами стінки ліжечка, відстань між ними повинна бути не більше 7-8 см і не менше 2-3 см. Під час прорізування зубів у малюка актуальною стане силіконова накладка на край бортика. Багато дитячих ліжок мають регульоване дно, яке можна підняти вище, поки малюк не навчився повзати і вставати. Таким чином дорослому не доведеться низько нахилятися, щоб узяти малюка на руки, що зменшить навантаження на його спину. Також передня стінка ліжечка може опускатися і повністю зніматися - це дозволить поставити ліжечко впритул до ліжка батьків, що дозволить мамі годувати малюка вночі, не встаючи з ліжка.
Деякі дитячі ліжка забезпечені висувним ящиком для зберігання речей, який може стати додатковою зручністю обраної моделі. Також багато виробників дитячих ліжок залишають на вибір батьків спосіб, яким вони віддають перевагу укладати малюка спати: у основі ліжечка можуть бути дуги, які дозволять заколисувати дитину, і коліщатка, які дозволять катати ліжечко.
Так як не всі дитячі ліжка укомплектовані дитячим матрацом, не забудьте і про цю важливу деталь.

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100