Subscribe:

Ads 468x60px

Дитячі дивани

Вибір дитячого дивана або ліжка - це серйозна і відповідальна справа. Якщо при покупці шафи або обіднього столу на перше місце виходять естетичні характеристики цих предметів, то меблі для сну повинна бути в першу чергу зручним. Особливо це стосується дивана для дитячої. За якими ж характеристиками слід вибирати такі меблі?


Комфорт під час сну
Найголовніша якість, якою повинен володіти дитячий диван, - хороша підтримка тіла уві сні. Тому найкращим варіантом буде диван, який оснащений пружинним блоком.
Таке спальне місце забезпечить необхідний рівень комфорту, і ваша дитина буде спати дуже міцно. Крім того, моделі з пружинним блоком набагато довговічніші інших варіантів, так як спальне місце таких диванів з часом не деформується.

Безпека і екологічність
Зрозуміло, для дітей ми вибираємо все найкраще. Саме тому всі матеріали, з яких виготовлений дитячий диван, повинні бути безпечні для здоров'я.
Сучасні виробники враховують вимоги санітарно-гігієнічного контролю при виробництві меблів, особливо дитячої, а проте при покупці якість товару найкраще підтвердиться відповідними сертифікатами.

Габарити дитячого дивана
Дитяча кімната зазвичай має відносно невеликі розміри. Прекрасним варіантом в такому випадку буде кутовий диван - він не займе багато місця в складеному вигляді, а в розкладеному дозволить дитині із зручністю розміститися для сну. Якщо ж простору зовсім мало, можна придбати невелику кушетку або малогабаритний диван.

Який механізм вибрати?
Якщо є необхідність купити диван для дитини шкільного віку, необхідно передбачити і те, як саме місце для сну
буде розкладатися.
Існують розсувні механізми, з яким дитина цілком впорається самостійно; це, приміром, єврокнижка.
Виїздна система розкладання дивана зажадає більш значних зусиль; швидше за все, такий диван доведеться розкладати дорослій людині. Крім того, зверніть увагу на наявність ящика для білизни; цей елемент дозволить додатково заощадити місце в дитячій кімнаті.
Оббивка дитячого дивана
Для дитячої кімнати краще всього підійде текстильна оббивка. Тканина - найбільш гігієнічний оббивний матеріал; звичайно, за умови достатньої кількості натуральних волокон у своєму складі. Сучасні оббивні тканини мають антистатичні добавки і не викликають алергію. Поцікавтеся у продавця, як саме потрібно буде доглядати за оббивкою - зазвичай це не становить великих труднощів.

Забарвлення дитячого дивана
Звичайно, будь-які меблі потрібно вибирати, виходячи із загальної гами дизайну приміщення, в якому вона буде стояти. Те ж саме відноситься і до дитячих меблів. Диван для дитячої краще вибирати яскравих, веселих кольорів; однак не забувайте про те, що дитина не зможе занадто акуратно поводитися з диваном. Краще не купувати світлі однотонні меблі, швидше за все, така оббивка швидко прийде в непридатність, хоча проблемні місця завжди можна буде замаскувати оригінальними в'язаними дитячими пледами ручної роботи.
Скориставшись цими порадами, ви придбаєте саме той дитячий диван, сон на якому подарує вашій дитині бадьорість і здоров'я!

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100