Subscribe:

Ads 468x60px

Дитячі качелі

В першу чергу дитячі качелі розвивають вестибулярний апарат, поставу, м'язи рук, спини і ніг дитини. Крім очевидної користі, гойдалки є дуже захоплюючим часом перепровадження на дитячому майданчику.
Від вибору дитячих гойдалок, як для приватного, так і для громадського використання залежить
здоров'я наших дітей, тому до обладнання дитячих майданчиків і вибору дитячих качель треба підходити з толком і розстановкою.
При виборі гойдалки для використання на території приватного будинку, на чолі стоїть безпека на другому плані дизайн і ергономіка і на третьому вже довговічність.
При виборі качель для громадського використання, а саме для обладнання дитячих майданчиків на чолі всього безпека, довговічність, і вандалостійкість. До дизайну в цьому випадку відносяться менш упереджено, хоча на сьогоднішній день не залишилося мабуть ні одного виробника дитячих гойдалок який би випускав страшилок.
Асортимент дитячих гойдалок обмежений лише здоровим глуздом виробників, але варто відзначити основні типи гойдалок які використовують для обладнання більшості дитячих майданчиків: Качалки, каруселі, гойдалки-балансири і звичайно ж класичні гойдалки.
Не одна громадська дитячий майданчик не обходиться без гойдалок-балансирів, каруселей і класичних дитячих гойдалок. Цей перелік можна використовувати і для приватного використання, але тут вже все залежить від конкретної ділянки його площі і планування.
Якщо ви задалися метою обладнати дитячий майданчик у себе в заміському будинку, то найкращим вибором будуть: Качалки і класичні гойдалки, варто відзначити що жодна майданчик не обходитися і без пісочниці, так як не знайдеться мабуть не одного дорослого не проводив своє дитинство в пісочниці з совочком і відерцем.
Для громадської дитячого ігрового майданчика можна використовувати подвійні - спарені гойдалки, це дозволить заощадити місце на майданчику, і дасть можливість гойдатися на гойдалці, відразу двом дітям.
Безпека:
Найбільш безпечними будуть ті гойдалки, ручки яких виконані з непохитного матеріалу їх краще використовувати для дітей малого віку. Останнє не говорить про те, що гойдалки на ланцюгах абсолютно непридатні, гойдалки на ланцюгах або канатах, краще використовувати для дітей старшого віку. Гойдалки на ланцюгах, і канатах є більш транспортабельними, їх збірка не трудомістка, а розбирання не складе великої праці, щоб прибирати їх на зиму.
Вибираючи дитячі качелі придбайте їх тільки у перевірених виробників, а монтаж довіряйте професіоналам.

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100