Subscribe:

Ads 468x60px

Дитяча коляска Geoby GB01B

дитяча коляска geoby gb01b
Коляска трансформер Geoby GB01B має модерний дизайн. Оснащена легкою рамою з алюмінію, всього 9,5 кг. і також алюміній надає їй достатньої міцності. Має подовжену ручку,що перекидається, це дозволяє міняти хід коляски в протилежному напрямку без зусиль.
Колірна гамма моделі представлена наступними кольорами: HBQ (чорний) і F133 (темно-коричневий зі світло-сірим), а також є й інші кольори.

На ручці є спеціальне кріплення для дитячої пляшечки. Переносна люлька обладнана зручними ручками для транспортування. Сидіння регулюється до лежачого положення. У колясці так само є великий капюшон, який безшумно розкладається і при необхідності знімається, з оглядовим віконцем. Має як зимовий, так і літній варіант дизайну.
Для безпеки крихти коляска трансформер Geoby GB01B оснащена системою ременів безпеки з м'якенька накладочки. Передні коліщатка коляски мають надійну систему гальмування і додаткової амортизації, а задні пневмоколеса допомагають з м'якістю і легкістю подолати горби і ями.
Коляска трансформер Geoby GB01B в комплекті має матрацик, який легкий у догляді, полог, протимоскітну сітку, дощовик, насос для накачування коліс, зручну корзину для покупок, що застібається на блискавці і при необхідності знімаються.
Маса коляски з люлькою - 9,5 кілограм.
Маса коляски в прогулянковому варіанті: 12кілограм.
Габарити коляски (Довж.xШир.xВисота): 106x63x108 сантиметрів.
Якщо Ви маєте досвід користування даною коляскою,залиште будь ласка відгук про даний товар-допоможіть іншим зробити правильний вибір.

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100