Subscribe:

Ads 468x60px

Дитячі басейни.

Який дитячий басейн вибрати? Постараємося дати відповідь.
1. Дитячий басейн має бути яскравим і барвистим.
Це мені відразу ж підказали мої діти. З усіх басейнів на вітрині магазині вони вибрали той, який сяяв усіма барвами веселки. З точки зору психології, це вибір не тільки краси, але й внутрішнього комфорту. Давним-давно доведено, що дитину повинні оточувати яскраві веселі
речі, тоді сам він буде рости життєрадісним, цікавою людиною. Я, наприклад, схиляюся до достатку жовтого кольору. Цей колір стимулює інтелектуальну діяльність дитини. Якщо ж він у вас надто активний - виберіть той, в якому більше зелених відтінків. Тоді басейн буде впливати заспокійливо.
2. Розмір дитячого басейну.
Визначтеся, скільки дітей одночасно будуть знаходиться у вашому басейні. Особливо це важливо для тих, кого хвилює ціна. Адже вона безпосередньо залежить від розміру. Крім того, якщо діти дуже маленькі, необхідно, щоб вони могли триматися за бортик басейну. Але й занадто глибокий брати не варто - дитина повинна бачити що відбувається навколо і своїх батьків. Не забувайте, що басейн, можливо, ви візьмете з собою в сад або на дачу. Отже, має бути достатньо місця для його установки. Від розмірів залежить і кількість води, яку ви заповнюєте басейн. Великий басейн зручно заповнювати, якщо є відвідний шланг. А якщо ви маєте в своєму розпорядженні тільки відром, то заповнення великого басейну може виявитися дуже стомлюючим заняттям.
3. Надувне дно.
Буває не у всіх дитячих басейнів. Але, на мій погляд, дуже зручний, особливо, якщо ви в ньому купаєте малюка. Він коригує нерівності поверхні, на якій стоїть і, природно, буде більш теплим за рахунок відсутності прямого дотику із землею або підлогою.
4. Додаткові аксесуари.
Дуже важливі, якщо малюк зовсім малий. Для такої дитини варто вибрати басейн оригінальної форми: у вигляді гриба, машини, риби і т.д. Добре, якщо до бортику будуть прикріплені надувні іграшки, брязкальця і т.д.
5. Хімічний склад матеріалів.
Важливий аспект для розумних батьків. Купуючи дешевий дитячий басейн, ви може заощадити на здоров'ї дитини. Часто товари, виготовлені без ліцензій і продавані на ринках, можуть виявитися носіями шкідливих речовин, наприклад фенолу і багато інших хімічних речовин. Тому, вибираючи дитячий басейн, звертайтесь до магазинів і зверніть увагу на фірму - виробник. Ліцензована, відома фірма завжди убезпечить ваших дітей.
Підводячи підсумки, хочеться сказати, що ваш правильний вибір дитячого басейну- це радість в очах вашої дитини, його квітучий вигляд і ваші збережені нерви. Будьте щасливі і купайтеся на здоров'я!

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100