Subscribe:

Ads 468x60px

Як вибирати дитячі автокрісла?

Багато батьків новонароджених замислюються над тим, як правильно підбирати для своїх малюків дитячі автокрісла, в якому йому буде зручно сидіти в автомобілі.Ми допоможемо вам підібрати дитяче автокрісло, яке забезпечить вашій дитині не тільки комфорт, але і безпеку - рекомендуємо прислухатися до порад фахівців:

1. Вибирайте дитяче автокрісло, виготовлене з алюмінію, а також з натуральних і матеріалів,що миються . Якщо ви все ж вирішили придбати пластикове автокрісло, перевірте, щоб пластик був сертифікованим і ударостійким.

2. Перевірте всі кріплення - у автокрісла повинні бути п'ятиточкові ремені безпеки (ремені безпеки повинні бути на кожному плечі, кожному стегні і один повинен кріпитися між ніг дитини), особливо, якщо ваша дитина тільки навчився сидіти.

3. Переконайтеся, що автокрісло м'яке всередині і в ньому є комфортний і м'який підголовник - ви повинні розуміти, що, можливо, ваша дитина буде сидіти в ньому довгий час, тому автокрісло має бути максимально зручним, як в області сидіння, так і на місці голови.

4. Якщо є можливість, ти вибирайте максимально якісне і комфортне автокрісло. Так як, по-перше, вашій дитині в ньому буде затишно, по-друге, таке крісло-трансформер забезпечить максимальну безпеку і, в-третіх, воно прослужить вам максимально довго (аж до 4-х років).

5. Зверніть увагу на те, щоб у автокрісла-трансформера була обов'язково бічний захист, натоміческі регульована спинка і висувна підніжка

6. Що стосується вартості, то варто відзначити, що до з ціною до $ 350 продаються автокрісла, зроблені виключно з пластику, а найбільш оптимальні крісла-трансформери з алюмінієвим каркасом можуть коштувати до $ 500. Все що вище - загрожує переплатою за бренд або ж зайвої магазинної накруткою.

7. Не рекомендується купувати старі дитячі автокрісла, які, можливо, побували до цього навіть в аварії.

0 коммент.:

Дописати коментар

Rambler's Top100